jUSt A mOm In aBU dHabI

By: Mommy Izz and Aiden

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 23-Dec-2009 05:01 Email | Share | | Bookmark
My Happy Kiddoz!

 
 
 
View all 30 photos...
I wish I was still a kid, no worries!


Monday, 21-Dec-2009 16:43 Email | Share | | Bookmark
Aiden's Love for Macaroni

Hmm...yum yum
SLurppp
Best ni
View all 9 photos...
Hmm...yum yum
SLurppp
Best ni
Aummm...nyum
Shruppp
*Mama took the bowl*
*SCREAMING LOUDLY*




Sunday, 20-Dec-2009 17:52 Email | Share | | Bookmark
More Pictures With Mima And Biba

 
Dalam Zara
Kiut je!
View all 18 photos...
To Abu Dhabi Mall, Fish Market, Swarovski Shop, and Carpet Souq.


Wednesday, 16-Dec-2009 20:01 Email | Share | | Bookmark
Makang Pizza Besor Jing!

 
 
 
View all 34 photos...
muahahaha ..

I am in a sad mode actually but trying to be funny. TAK BESTLAH bila my parents dah balik...The house feels so empty and silent...Aiden pun berlari pergi bilik guest..."MiMa...wher u? (Tok Ma, where r u?)". And today, when hubby at work, I went to Marina Mall with the kids to divert my attention. As usual, the shopping thingy burning a big hole in my wallet! This is not good. *sigh* Cepatlah weekends!


Monday, 14-Dec-2009 07:09 Email | Share | | Bookmark
The Day When We Kidnapped My Mom LOL

 
 
 
View all 43 photos...
If ikutkan, my mama taknak pergi berjalan-jalan...especially to Dubai. For her, at her age dah takde berjalan-jalan dah...puas dah tengok tempat semua ada lebih ada kurang je..baik tengok National Geographic! She said she came here sebab nak visit anak cucu, sediakan makanan and nak tolong I manage everything in the house...dia lebih seronok duduk rumah mengemas sambil pot pet pot pet dgn I dari keluar berjalan! Puas saya pujuk dia...cerita camni lah, camtu lah...cakap rugi je hubby ambil cuti, but then dia still refusing...then I informed her ajak dia pergi dekat Carrefour Marina Mall pergi tengok segala fruits and kacang yang ada kat sini then she agreed...but then, along the way to Marina Mall, hubby just drove towards Dubai...hahahaha....then my mama pelik, why jauh sangat Marina Mall this time, until she fell asleep in the car...nobody wanted to inform her that we were heading to Dubai...bila dah sampai, then tak boleh nak komen dah...kena ikut the troops jelah kan?

And Alhamdulillah, time my parents kat sini dia boleh berjalan and sihat walafiat...






[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net