jUSt A mOm In aBU dHabI

By: Mommy Izz and Aiden

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 28-Jun-2007 08:01 Email | Share | Bookmark
Our abode for the next 8 days...

Izz dalam plane main dgn cup
Penat coz kena bangun awal pagi, sampai hotel terus tido
The new lobby
Ada pokok kurma!
And chandelier dia peliklaaa
The lobby fountain
Our room, very spacious
Mama suka this L-shape sofa
Our views, nampak rumah2 kat doha
On the right side nampak a few restaurants
Eh, chilis dekat jer
Peek-a-boo..nampak hubs kat mirror
Nice bathroom, everything ada cap villeroy and boch
Tempat mandi n berendam
Our bed...so comfortable
Izz bangun tidur terus ckp, 'anntekkk'
Tu tempat papa guna macbook pro baru dia
Ada big LCD tv oso
Okla, for sure this gonna be the best place utk mama n izz rest
Kita makan tido makan tido jela
Just ada this weekend je utk spend time fully dgn papa
Izz sibuk mengexplore
However, I still rasa miss our home sweet home...
Teka we all kat mana?

Hehehe....tadaaaa...nice kan room dia?








Actually we've been here before, at the same hotel. Now dah 3rd time for this year Izz and I went to Doha. Hubby jangan ceritala, dah banyak kali kena outstation kat sini since he is a managing consultant, so he got to manage another big project kat Qatar. Why the hotel lain pulak this time? Because now the new wings kat Ramada baru siap so we all duduk kat new hotel ni la...Semua benda bau baru...nice...decoration dia pun i loike, modern and simple...


We will be here for 8 days, so the whole week ni mmg tak dapat taste home cooked food..huhuhu...takpela, sekali sekala ... Well, nasib baik we tak missed flight pagi tadi coz both of us tak terjaga. Hmmm, about Doha, the weather here is hotter than Abu Dhabi...maybe because here kurang pokok, yelah sebab desert kan, what do u expect? Coz Abu Dhabi byk pokok yg ditanam dan dijaga and bandar dia macam teratur skit..sometimes duduk kat Abu Dhabi tu pun I tak realise tu actually tempat padang pasir. Unlike Doha, here the buildings and houses are scattered over the desert. So jalan dia sometimes pandang kiri-kanan ada desert.


More pictures from Doha are coming up!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net