jUSt A mOm In aBU dHabI

By: Mommy Izz and Aiden

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 3-Sep-2007 18:21 Email | Share | Bookmark
Day 1,2,3 - Milan Lago De Como, Duomo and Galleria Emmanuelle II

Me posing kat pokok
Posing tutup perut buncit
Wohoo...sejuk and I love the atmosphere
Kapal nama escargot..hihihi....sure selo macam siput ni
I suka hubs ambil gambar2 ni...cantik...
He zoom in kat villa atas bukit...george clooney punya kah tu?
Izz blur terjaga dari tido.."Where are we?"
Very tenang and breathtaking...
Izz, ducks...Izz panggil pap pap...
I will always remember kenangan Izz berlari-lari kat sini...
Ada antic place kat sana..jom pergi tgk
Views from the Marina to the Como town
Ada statue apa ntah...
Kat man made waterfall, Love this pics!
Izz jalan2, tgk toot toot train and kutip Acorn
I tgh record Izz berlari lari tgk ducks and fish
The villas near the lake
 
Yay, nasib baik ada a few pictures yang dapat retrieve from the CF card. Eventhough some are corrupted, but ada pictures Izz berlari2 kat lake como, the 3 of us at lake como (pakai tripod tau) and Izz main dgn pigeons kat Venice. Pictures kat Pisa pun ada...just yg takde yg kat Duomo, Galleria, Florence and yg kat Factory outlet in Tuscany...takpela, at least ada something kan?

Enjoy our pictures in Lago De Como...I love the atmosphere...suka the weather time tu jugak...yg paling I enjoy bila tgk Izz berlari-lari dekat lake and hubs enjoying himself snapping pictures around...

Stories I buat dlm blog...nanti I'll publish my new blog..need more time..



~Nice right?~


~The Marina near the lago~


~Posing posing kat atas bridge sambil menunjukkan baby bump ~


~I always teringat this pictures...nasib baik ada software yg boleh detech deteleted pictures~


~Our precious memories...Thanks dear for the memorable vacation~


~We went here..the duomo...nice architechture and building..terpegunla jugak, but then it's a church~


~Near the duomo, Galleria Vittorio Emanuelle II is one of the oldest shopping mall...very fine artsy...tgk the carving, the lukisan, very nice...camne org zaman dulu boleh buat camtu...then masuk LV, masuk Prada saja2 nak compare price...lebih kurang sama je dgn kat sini..the best thing, I jumpa kedai Promod and Zara here!~


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net