jUSt A mOm In aBU dHabI

By: Mommy Izz and Aiden

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 8-Sep-2007 08:47 Email | Share | Bookmark
An evening in Venice

Paintings at the building
Ancient building
Ada statue St Mary kot...kalau ikut dlm Quran, Mariam
Paintings yg kena intepret story
Architechture christian zaman dolu kala
I kena tahan dia dari picit that pigeons
I ambil bekal roti so that pigeons tu naik on my hand
Boo ambil gambar apa kat atas tu?
Izz very excited, buat gaya kepak2 macam pigeons jugak
Piazza st Marco in the evening. X ramai sgt org.
Nice atmostphere...
Carving dia cantik kan?
Nice painting, ni mesti cerita pasal jesus ni
Building lama...
The Duomo lagi kot
Why dlm fp ni gambar ni x nampak details ha?
Dekat hujung St Marco piazza
Nice sky kat belakang tu kan/
Mama and Izz at Venice
I suka sgt gambar ni...but mls nak besarkan, lambat laoding nnt
Opposite the train station
From Milan, Boo drove to Venice. Lepas check-in hotel, we rest kejap, masak, lunch, and terus pergi Venice Island from the mainland by train.

I love Venice! Very nice...Like my friend Suraya said, "Macam kat pulau apa je"...hehe...It's like in another part of the world. That evening memang macam one of the best time in my life...

I kind of don't like the city of Milan and Rome, because it's so dirty, and so much grafitti...Dgn dog shit, arak, kenot stand la tempat camtu! Jln2 round dgn kereta oklah kot, but if nak walk macam rasa my shoes nak kena samak lah! The only best part of Milan and Rome is the architecture. Milan's architecture nampak gothic, and Rome nampak classic, well Florence nampak cute.. Florence ok, tapi jalan2 dia kecik sgt...nampak berterabur, tapi kiutlah!

So Venice, no complains...If I nak pergi again to Italy, I will go only to Venice (if time tu Venice tak tenggelam lagila) and the outlets in Tuscany (faham naper kan?) But tunggu bila anak2 dah besar lah, nak pergi berdua je dgn Boo...romantic gittew...hihihihi


~At St Marco Square~


~Hehe, sempat lagi Boo capture pigeon tu atas my hand~


~Venezia e l'Islam~


~From the Santa Lucia train station...nampak full moon..actually we pergi kat Rialto time nampak full moon tu, that place mmg betul2 romantic!~

Actually bykkkkkk lagi gambar kat Venice. We use sampai two 1Gb CF cards..gambar us kat gondola and byk2 shops and tempat kat Venice tidak dpt diselamatkan..huhuhu But it will always be in our mind...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net