jUSt A mOm In aBU dHabI

By: Mommy Izz and Aiden

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 7-Dec-2009 06:20 Email | Share | Bookmark
Day 5: The Remarkable Views of Abu Dhabi

At the carpet souq...pening nak pilih!
Very details! I Loike tapi kakak dah kebas
Ada orang beli TV besar untuk bilik!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ada performance!
 
 
Macam pernah kulihat...dimana eh? C&K kot
 
 
 
 
WOW! Nice car!
 
 
The last day...we brought kakak to carpet souq, and she bought a very nice carpet! The best part bawak kakak berjalan, everywhere we brought her, she must get something from that place! hihihi...Pergi dragon mart beli langsir, pergi mall beli handbag and kasut, pergi splash beli baju, pergi carpet souq beli carpet, pergi kedai kain, beli kain...memang betul2 worth it lah bawak my sis jalan2! Nasib baik tak bawak pergi tempat villeroy n boch/corelle/pressure cooker/tefal, sure nnt terlebih muatan nak bawak balik barang!

Bubye kakak! Next time datang serang lagi, ok? Dah ada flight Air Asia X direct from Malaysia to Abu Dhabi makes me really happy to have our immediate families to come by to our place! My mom pun yang still ada kat sini cakap2 nanti nak datang lagi! Macam perjalanan dari Kuala Terengganu to KL! Coz KL to Abu Dhabi is only 7 hours with flight...so together with the low cost flight ticket terasa macam dekat kan?






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net