jUSt A mOm In aBU dHabI

By: Mommy Izz and Aiden

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Dec-2009 07:09 Email | Share | Bookmark
The Day When We Kidnapped My Mom LOL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
If ikutkan, my mama taknak pergi berjalan-jalan...especially to Dubai. For her, at her age dah takde berjalan-jalan dah...puas dah tengok tempat semua ada lebih ada kurang je..baik tengok National Geographic! She said she came here sebab nak visit anak cucu, sediakan makanan and nak tolong I manage everything in the house...dia lebih seronok duduk rumah mengemas sambil pot pet pot pet dgn I dari keluar berjalan! Puas saya pujuk dia...cerita camni lah, camtu lah...cakap rugi je hubby ambil cuti, but then dia still refusing...then I informed her ajak dia pergi dekat Carrefour Marina Mall pergi tengok segala fruits and kacang yang ada kat sini then she agreed...but then, along the way to Marina Mall, hubby just drove towards Dubai...hahahaha....then my mama pelik, why jauh sangat Marina Mall this time, until she fell asleep in the car...nobody wanted to inform her that we were heading to Dubai...bila dah sampai, then tak boleh nak komen dah...kena ikut the troops jelah kan?

And Alhamdulillah, time my parents kat sini dia boleh berjalan and sihat walafiat...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net